Tilat

Hiittenhovin toiminta keskittyy kahteen pienkerrostaloon, toinen taloista on entinen Harjavallan sairaalan osastorakennus, joka on muutettu pienkerrostaloksi ja remontoitu vastaamaan mielenterveyskuntoutujien asumisen tarpeita.

Niin kutsutussa päätalossa on 19 huoneistoa, jotka ovat kooltaan 27-44 m². Jokaisessa huoneistossa on oma vessa, suihku ja tupakeittiö. Huoneistoihin kuuluu oma varasto. Yhteisiä tiloja ovat olohuone, sauna- ja pesuhuone, pyykkitupa, kuivaushuone ja viriketila. Yhdestä huoneistosta on tehty henkilökunnan toimistotila.

Piha-alueella on ulkorakennus, joka toimii pienimuotoisena verstaana, sen yhteydessä on myös katos jäteastioille. Piha-alueelta löytyy myös grillikatos ja keinu. Lämpöpistokkeilla varustettuja autopaikkoja on 12. Lisäksi yksi huoneisto toimii asumisenarviointihuoneistona, joka on täysin muuttovalmis.

B-talolla Hiittenhovin käytössä on 13 huoneistoa, jotka ovat kooltaan 36-45 m². Yksi huoneistosta toimii henkilökunnan tiloina ja asukkaiden olohuoneena aina silloin, kun henkilökunta on paikalla.

Olohuone on asukkaiden ja työntekijöiden yhteinen, viihtyisä oleskelutila. Olohuoneessa on asukkaiden käytössä myös televisio ja tietokone, yhteiset keittiötilat sekä ruokapöydät. Olohuoneessa järjestetään välillä erilaista ryhmätoimintaa asukkaiden toiveita huomioiden.

Alakerrassa on asukkaiden ja henkilökunnan käyttöön tarkoitettu viriketila. Tila on varustettu biljardipöydällä, erilaisilla lautapeleillä, pianolla ja televisiolla.

Alakerrassa on myös asukkaiden käytettäväksi viihtyisät saunatilat saunavuoroilla.

Lue asumisesta lisää Asukkaaksi -sivultamme.